[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”8487″ img_size=”medium” style=”vc_box_shadow_border”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”8488″ img_size=”medium” style=”vc_box_shadow_border”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

نکات و روش استفاده از محلول آنزیمی

یک محلول شستشو ساخت کمپانی امریکایی Case Medical است که از طرف EPA، سازمان محیط زیست ایالات متحده، برنده نشان محصول سبز و ایمن شده است.

 محصول را با درب بسته و در دمای کمتر از 25 درجه سانتی گراد نگهداری نمایید.

 این محصول در بازه غلظت 2/0 تا 8/0 میلی لیتر در هر لیتر باید رقیق سازی شود.

 این محصول برای غوطه وری و در هر دو نوع شستشوی دستی و خودکار کاربرد دارد.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

 درصد رقیق سازی باید با توجه به کیفیت آب و تکنیک شستشو یا عامل مکانیکی در شستشو باشد.

 دمای آب در زمان استفاده از این محصول می تواند بین 25 تا 60 درجه سانتی گراد باشد، آب با دمای بیش از 60 درجه سانتی گراد نباید استفاده شود، چرا که ماهیت آنزیم ها تغییر می کند و کارایی خود را از دست می دهند. دمای بهینه 43 تا 54 درجه سانتی گراد است.

 لطفا محصول را فقط در عدد یا بازه توصیه شده برای هر سه عامل غلظت، دما، و زمان تماس استفاده نمایید.

 این محصول آنزیمی جهت تمیزکردن کانتینرها، سبدها، ابزار و وسایل جراحی استفاده می شود.

 می توان از این محصول برای تمیزکردن ابزار لومنی، بلافاصله پس از عمل جراحی، در محل تعبیه شده در اتاق عمل نیز استفاده کرد.

 این محصول سمی نیست، خورندگی ندارد و با وسایل ساخته شده از فلز، سیلیکون، شیشه، و پلاستیک سازگار است.

 این محصول دارای بو و رنگ طبیعی است، حاوی فسفات نمی باشد، کف بسیار کمی تولید می کند، مقدار pH آن خنثی است، هم چنین مقادیر سطح بالایی از آنزیم ها شامل پروتئاز، لیپاز، و آمیلاز دارد تا به سرعت آلودگی زیستی و ارگانیک و غیرارگانیک را تجزیه کند.

 در این محصول، مقادیر سطح بالایی از عوامل سورفکتانت و کی لیت و چربی زدا وجود دارد. سورفکتنت های مورد استفاده در این محصول، از نوع قابل تجزیه توسط عوامل زیستی (Biodegradable) هستند، یعنی پس از استفاده و در زمان رسیدن به فـاضلاب، با کمک باکتری ها و موجودات زنده به عوامل بی ضرر تجزیه می شوند و برای محیط زیست بی خطر هستند.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”8493″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

روش استفاده از محلول شستشو آنزیمی

1) در زمان کار با مواد شیمیایی و وسایل آلوده همواره از تجهیزات محافظت فردی شامل دستکش، روپوش، و محافظ صورت با قابلیت لازم استفاده نمایید.

 (لطفا در داخل برگه SDS اطلاعات دقیق تجهیزات محافظت فردی را ببینید)

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

2) پیش از استفاده از این مایع، آلودگی های درشت قابل مشاهده را از داخل سبد یا کانتینر و از روی ابزار و وسایل بردارید.

3) برای ابزارها، وسیله ها، و یا کانتینرها که دارای قطعات قابل جداشدن هستند، دقت شود که قطعات از هم جداسازی شوند.

4) در صورت استفاده به روش دستی، در دستگاه واشینگ، و یا پاک کننده اولتراسونیک، اگر آلودگی روی ابزار را مرطوب نگه داشته اید، 2دقیقه زمان تماس کافی است. ولی در صورت نیاز با توجه به میزان و وضعیت خشک شدن آلودگی در اثر زمان، این زمان را می توان 10 دقیقه در نظر گرفت.

در صورت استفاده از محلول به شکل غوطه وری، 5 دقیقه زمان تماس کافی است (در صورتی که به هر دلیل، امکان شستشو و ادامه فرآیند پس از غوطه وری وجود ندارد، غوطه وری تا 72 ساعت می تواند ادامه داشته باشد). پس از غوطه وری، اگر شستشو به روش دستی انجام می شود، برس کشی و سپس آبکشی انجام خواهد شد.

5) پس از هر مرحله شستشو، آبکشی باید به طور کامل انجام شود. آبکشی باید با آب با خلوص بالا و دارای کیفیت مناسب باشد.

 گرچه این محصول از نوع Low to No Foam و Free Rinsing است و زمان آبکشی کوتاهی دارد، اما همواره آبکشی با حجم کافی از آب و زمان لازم انجام شود تا دترجنت بر روی ابزار باقی نماند.

 کیفیت آب در شستشو همواره اهمیت دارد. به ویژه در آخرین مرحله آبکشی، حتما از آب با خلوص بالا استفاده شود.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
این نوشته در ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *