[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”8496″ img_size=”medium” style=”vc_box_shadow_border”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

نکات و روش استفاده از تست پروتئین

Case Soil Protein Detector یک اندیکاتور پروتئین محصول کمپانی امریکایی Case Medical است که طبق استانداردهای AAMI و ISO15883 میزان باقی مانده پروتئین را پایش می کند.

 این محصول در پایش فرآیند دستی و خودکار شستشوی ابزار کاربرد دارد.

 حدود 60 قطره از مایع در هر ظرف وجود دارد.

 نگهداری این محصول، باید در دمای 2 تا 8 درجه سانتی گراد در یخچال و همواره به دور از نور خورشید باشد.

 این محصول ارتباطی با نوع فرآیند استریلیزاسیون که برای استریل کردن ابزار استفاده می شود ندارد.

 با استفاده از این محصول، کاربر به این اطمینان می رسد که ابزارهای شسته شده به اندازه کافی تمیز هستند.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

 در نسخه فعلی استاندارد ISO15883، مقدار مجاز پروتئین موجود بر روی سطوح ابزار، بین 6 تا 8 میکروگرم در سانتی متر مربع است.

 بر روی سطوح خارجی و داخلی ابزار دو نوع آلودگی احتمال دارد باقی مانده باشد؛ آلودگی قابل مشاهده (مرئی) و آلودگی غیرقابل مشاهده (نامرئی).

برای بررسی این که پس از فرآیند شستشو، آلودگی قابل مشاهده بر روی ابزار باقی نمانده باشد، از اندیکاتورهای مخصوص آن فرآیند، مانند اندیکاتورهای مخصوص دستگاه واشینگ، استفاده می شود و همچنین تجهیزاتی مانند ذره بین مجهز به چراغ و بوراسکوپ (Borescope) برای بازرسی ابزار به کار گرفته می شود. اما برای بررسی آلودگی غیرقابل مشاهده، باید یکی از موادی که به دلیل تمیزنشدن ابزار بر روی سطوح آن باقی می ماند را مورد پایش قرار داد که معمولا از پروتئین به عنوان این شاخص استفاده می شود.

 برای تاثیر عامل ضدعفونی کننده، و هم چنین عامل استریل کننده، نیاز است که سطوح داخلی و خارجی ابزار دارای آلودگی نباشند تا عامل ضدعفونی و عامل استریل کننده بتوانند اثر لازم را بر روی سطوح ابزار داشته باشند.

روش استفاده از تست آزمون پروتئین

 پس از پایـان سیکل دستگاه شستشوی ابزار، اندیکاتور واشینگ مخصوص آن را بررسی کنید و اگر آن اندیکاتور گزارش تمیزنبودن می دهد، از اندیکاتور پروتئین استفاده بیهوده نکنید، چرا که قطعا تمیزکردن ابزار به خوبی انجام نشده است.

 با استفاده از ذره بین چراغ دار یا وسایل مشابه، ابزار و سبد را به لحاظ تمیز بودن، بررسی کنید. اگر آلودگی وجود دارد، از اندیکاتور پروتئین استفاده بیهوده نکنید، مگر این که قصد بازرسی نقاط خاص از ابزاری خاص را داشته باشید.

1) پوشش ایمنی لازم را همواره در بخش آلودگی زدایی به تن داشته باشید و برای انجام آزمون پروتئین حتما دستکش تمیز بپوشید.

2) مایع آزمون پروتئین را بر روی نقطه یا نقاطی که قصد دارید آزمون کنید بچکانید.

توصیه بر این است که همواره نقاطی که تمیزشدن آن ها مشکل تر است، مورد ارزیابی قرار دهید. (به جز سطوح ابزار، می توان سطح اندیکاتور واشینگ استفاده شده در سیکل دستگاه را نیز مورد آزمون قرار داد)

3) به مدت 2 دقیقه صبر نمایید و رنگ مایع چکانده شده را بررسی کنید.

اگر رنگ مایع تغییری نداشته است، آن نقطه ابزار بدون پروتئین است و تمیز محسوب می شود. ابزار مورد آزمون را دوباره آبکشی نمایید تا مایع آزمون پروتئین روی آن باقی نماند.
اگر رنگ مایع چکانده شده آبی رنگ شود، آلودگی از نوع پروتئین در آن نقطه وجود دارد و ابزار آلوده محسوب می شود و باید آن فرآیند شستشو (دستی یا خودکار) را مورد بررسی قرار داد؛ ابزارها را باید آلوده در نظر گرفت و در آن زمان استفاده نکرد تا دوباره در یک فرآیند درست شستشو، تمیز شوند.

 برای آشنایی با نقاط خاص و لازم برای بازرسی ابزارهای مختلف، می توانید از فلش کارت های شرکت مان آرتا سلامت استفاده نمایید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
این نوشته در ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *