نکات استفاده از محلول رسوب زدا

CaseSoltions SchmutzOff Descaler and Stain Remover یک محلول رسوب زدایی و لکه زدایی ساخت کمپانی امریکایی Case Medical است.

 محصول را با درب بسته و در دمای بین 10 تا 30 درجه سانتی گراد نگهداری نمایید.

 محصول آماده به مصرف است، اما غلظت مورد استفاده را می توان تا نسبت 1 به 6 رقیق کرد.

 این محصول در حجم های مختلفی تولید و ارائه می شود.

 این محصول برای غوطه وری، استفاده دستی و اولتراسونیک، و شستشوی خودکار (دستگاه واشینگ) کاربرد دارد.

 دمای به کارگیری این محصول همان دمای اتاق می تواند باشد و نیازی به گرم یا سردکردن نیست.

 این محصول فقط برای وسایل و ابزار دارای سطوح با جنس استیل ضدزنگ کارایی دارد.

 این محصول را می توان برای دیواره های چمبر اتوکلاو بخار و دستگاه شستشوی خودکار، سطوح کاری و ترالی های از جنس استیل ضدزنگ نیز به کار برد.

 این محصول برای کانتینرها و سبدهای استریلیزاسیون که از جنس آلومینیوم آنودیزه شده باشند کاربرد ندارد.

 این محصول انواع لکه، رسوب، زنگ، آلکالاین، و مواد ارگانیک را از سطوح استیل ضدزنگ از بین می برد.

 این محصول دو کاربرد دارد: از بین بردن رسوب و از بین بردن لکه ها. لازم به ذکر است کیفیت پایین آب یا ترکیب نادرست محلول های مورداستفاده، کارکرد ابزار را مختل و لکه هایی سفیـدرنـگ بر روی سیـنک، ابزار، و وسایل در طول زمان ایجاد می کند. برداشتن این لکه های سفیدرنگ بسیار مشکل است و لازم است از یک محلول رسوب زدا مانند این محصول استفاده شود.

حذف نکردن این رسوب ها، تاثیر منفی بر موفقیت مرحله شستشو دارد. در مورد لکه زدایی هم لازم به ذکر است که برخی لکه ها در یک فرآیند شستشوی روتین، از بین نمی روند. لکه ها گاهی به دلیل نبود توجه کافی به ابزار ایجاد می شود، مثلا غوطه وری ابزار در محلول نمکی باعث ایجاد لکه می شود. استفاده از محلول های مخصوص حذف لکه و زنگ، مانند این محصول، باعث براق شدن و روان شدن ابزار و سطوح می شوند.

روش استفاده از محلول رسوب زدایی و لکه زدایی

1) در زمان کار با مواد شیمیایی همواره از تجهیزات محافظت فردی با قابلیت لازم استفاده نمایید. امکان آسیب به پوست و چشم وجود دارد. از تماس با پوست خودداری کنید. (لطفا در داخل برگه SDS اطلاعات دقیق تجهیزات محافظت فردی را ببینید)

2) پیش از استفاده از این مایع، باید وسایل کاملا شسته و تمیز باشند.

3) پس از تماس محصول با قسمت موردنظر، دست کم 10 دقیقه باید مایع با سطح در تماس باشد. در صورت استفاده از روش غوطه وری، وسایل باید داخل ظرف غوطه وری قرار داده شوند. در صورت استفاده از پاک کننده اولتراسونیک، حتما توجه کنید که سازنده آن تاییدیه استفاده از چنین محصولاتی را داده باشد.

در صورت استفاده از روش دستی، لازم است نقاط لازم با استفاده از اسپری (یا هر روش مشابه) به مایع آغشته شوند و پس از طی شدن دست کم 10 دقیقه، سطح مورد نظر با استفاده از پارچه نرم یا برس غیرفلزی پاک شود.

در صورت استفاده برای دستگاه واشینگ یا شستشوی خودکار، می توان به دو شکل عمل کرد: می توان پیش از چینش ابزار در دستگاه واشینگ، محلول را به سطوح ابزار اسپری کرد (یا به هر روش دیگری، سطوح ابزار را مستقیما آغشته به محلول کرد) و یا این که محلول را در کنار محلول (های) دیگر دستگاه به کار گرفت (مثلا در مرحله آبکشی پیش از مرحله ضدعفونی، یا پس از مرحله شستشو با محلول pH خنثی، یا پس از مرحله شستشو با محلول بازی به عنوان مرحله خنثی کننده).

4) آبکشی کامل پس از استفاده انجام شود و در صورت لزوم و باقی ماندن لکه ها، یک بار دیگر مراحل تکرار شوند.

این نوشته در ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *