استفاده از لیبل و لات نامبر برای رهگیری پک استریل

 

 

در مواقعی که بازخوانی یا Recall لازم است که در الان مورد بحث ما نیست، موضوعی به نام tracibility یا قابلیت رهگیری لازم می شه. برای اینکه قابلیت رهگیری تحقق بخشیده بشه، باید مجموعه ای از اعداد را به صورتی که ممکن است، حالا می تونه ( به صورت نوشتن، به صورت بارکد، توسط نرم افزار و یا هر روشی که در مرکز موجوده، به گونه ای که به پک الصاق کنیم که در کشور ما اکثرا به صورت لیبل و استفاده از دستگاه لیبل زن جهت ثبت اعداد بر روی پک هست.

این اعداد عبارتند از تاریخ استریلیزاسیون، کد دستگاه و کد سیکلی که در آن تاریخ پک مورد نظر استریل شده. لازم به ذکره که ممکنه مرکز بخواد از کدهای اضافه تر نیز استفاده کنیم مانند کد کاربر و تاریخ انقضای پک استریل شده.

برای تحویل پک استریل شده به بخش های مختلف مانند بخش جراحی، بخش اورژانس و یا هر بخش دیگه، نیازی که یک فرم ثبت وسایل تحویلی داشته باشیم که مشخص کنه کدام پک با چه مشخصات و پلاک و لات نامبری به کدام بخش داده شده، که در مواقعی که نیاز به رهگیری است از این اطلاعات استفاده کنیم.

نکته مهم دیگر اینه که تمامی این کدها را باید در پرونده بیمار، که می تونه بصورت نوشتن دستی و یا ثبت لیبل در پرونده بیمار باشه. و در تصویر نمونه آن را مشاهده می کنید بایگانی کرد به طور مثال: گاز 5 عددی بی خط با لات نامبر 01، 02، و تاریخ استریل 1103 تعداد 36 عدد از کدام شخص به کدام شخص داده شده و بخش مصرف کننده و تاریخ تحویل در چه زمانی بوده.

این نوشته در ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *